PERHATIAN

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

AKHIRNYA TERBONGKAR, FORMULA RAHSIA MENDAPAT 10X GANDA SHARES & FOLLOWERS UNTUK BINA LEGASI PERNIAGAAN & KERJAYA

Ini yang dinamakan sebagai ZERO COST MARKETING

Opsss! Cop! Cop! Cuba tengok kriteria di bawah ni kejap,

➡ Dah macam macam cara anda buat tapi income dan sales duk taraaa tu je

➡ Susah betul nak close deal sebab orang belum percayakan kita 100%

➡ Dah macam macam cara anda buat tapi penulisan dan posting fb anda duk sendu dan krik krik gitu je

➡ Selalu tak ada idea nak tulis apa

➡ Pelik macam mana ada orang boleh buat beribu ribu ringgit hanya dengan 1 posting viral & nak tahu sangat strategi dan formula rahsia viral tu

➡ Penat-penat tulis posting yang best, tapi tak ada sorang pun tinggalkan komen

 

Tak apa, jangan sedih sedih.

 

Jika ada formula rahsia yang mampu membuatkan :

✔Anda lebih hebat menulis di Facebook
✔ Tulis iklan atau apa apa pun boleh viral
✔ Wallet makin tebal
✔ Sales terlalu laju tanpa keluarkan kos
✔ Semua orang berebut nak follow anda
✔ Anda disegani, dihormati & disayangi semua orang …

… anda mahu?

Kini bakal dibongkarkan Formula Rahsia yang hanya diketahui oleh segelintir orang sahaja.

MEMPEKENALKAN

FORMULA RAHSIA PERSONAL BRANDING
& PENULISAN VIRAL

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

Formula Rahsia ini ditulis dan didedahkan sendiri oleh 8 orang Influencer ternama di Facebook dengan jumlah followers mereka semua mencecah 1,500,000 orang!

Ya, sejuta lima ratus orang!

Anda akan segera “dapat” keseluruhan metadologi yang kami 8 orang influencer guna untuk membina followers kami, dari 75,000 hingga mencecah 230,000 followers.

 

Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral di Facebook ini bakal BANTU ANDA untuk :

MEMBUAT DUIT dengan mudah di sosial media tanpa perlu terlalu menjual

MEMBINA NAMA, karisma, pengaruh dan Brand anda dengan sangat cepat di media sosial terutamanya di Facebook

MENULIS ARTIKEL, menyusun konten dan mendapatkan idea menulis dengan lebih berkesan

MEMBINA STORYTELLING yang mudah viral untuk menyebarkan kebaikan & MENINGKATKAN SALES

✔ SENANG GILA VIRAL, apa yang anda tulis tu akan di SHARE oleh ratusan hingga ribuan orang

BANYAK LIKE & SHARE, posting dan penulisan anda mendapat sambutan dalam masa yang singkat. Tak Krik Krik dah lepasni, insyaAllah!

TRUST GILA GILA, membuatkan orang tergila-gilakan produk ataupun servis yang anda jual sebab mereka dah TRUST  dengan anda.

 

Ketahui 3 Top Secret yang terdapat dalam Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ini yang bakal dibuka rahsianya kepada anda

Top Secret 1 : Anda akan didedahkan STRATEGI & FORMULA menaikkan karisma dan pengaruh anda di media sosial

Top Secret 2 : Anda akan diajarkan RAHSIA struktur penulisan viral yang mana anda boleh guna untuk viralkan mesej, bisnes dan produk anda

Top Secret 3 : Anda akan diajarkan RAHSIA penulisan di Facebook yang mungkin akan mengubah hidup ataupun kewangan anda buat selama lamanya

 

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

EBOOK INI TIDAK SESUAI UNTUK ANDA

Cuma saya pesan satu benda je. Tolong jangan dapatkan Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral kalau :

🚫 Anda dah kaya raya & dah buat duit 6 hingga 7 angka sebulan

🚫 Follower anda dah cecah 50,000 orang

🚫 Sengaja nak korek rahsia kami semua untuk viral benda tak elok sebab formula rahsia ni kalau jatuh di tangan yang salah memang agak bahaya sebenarnya

Tapi kalau anda semua tak ada 3 perkara kat atas ni 👆 baik cepat-cepat dapatkan Formula Rahsia ni sebelum terlambat!

Untuk Siapa Ebook Ini ?

Usahawan, pemilik produk, stokist dan dropshippers, agen waterfilter, agen insurans, agen kewangan, affiliate, suri rumah, guru, doktor, jurutera, fullstack programmer, pereka grafik, pelukis komik, wartawan, arkitek, …

Hampir sesiapa sahaja yang mahu menggunakan media sosial untuk membina personal branding dan membina followers melalui penulisan yang viral untuk perniagaan dan juga kerjaya.

8 Influencer Dedahkan Metadologi Untuk Dapatkan 10X Ganda Shares dan Followers

Selain ebook utama, anda juga akan dapat 8 ebook tambahan daripada 8 orang influencer. Masing-masing mempunyai strategi, teknik dan metadologi tersendiri yang anda boleh aplikasi dengan segera.

 

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

” Lia berjaya tarik 10,000 orang ke Telegram Channel Lia dalam masa 1 minggu sahaja! Ya, semuanya dengan menggunakan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral je “

Nur Aliah Mohd Nor Mengajar Anda …

✔ Anda akan belajar bagaimana untuk buat penulisan yang pendek, padat dan ringkas.

Tak perlu tulis karangan yang panjang-panjang atau meleret-leret kalau tahu macam mana nak buat penulisan yang orang suka.

✔ Membuat penulisan jenis how to.

Ketahui penulisan jenis how to yang bagaimana mendapat sambutan dan shares yang banyak.

✔ Anda akan ketahui bagaimana membuka mata pembaca dengan menulis perenggan pertama

Apabila pembaca sedang scroll facebook, jari pembaca akan berhenti pada penulisan anda

✔ Mengetahui Unsur-unsur viral dalam penulisan

Anda akan didedahkan dengan 5 jenis penulisan yang mudah untuk viral. 

” Daripada seorang pegawai bank biasa, saya kini menjadi seorang Agency Manager di Principal Asset Management dengan 105 orang consultant di bawah agensi saya dengan mengguna Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral yang saya amalkan dalam penulisan saya di Facebook setiap hari “

Khairul Ezuwan Mengajar Anda …

✔ 5 tip penting meletakan gambar profil.

Perkara asas ini yang banyak orang terlepas pandang. Ia antara penentu personal branding yang kukuh yang orang akan ingat.

✔ 5 langkah bagaimana menentukan potensi & kekuatan diri anda

Rata-rata influencer yang mendapat ramai followers adalah berdasarkan bagaimana mereka posisikan diri di medan sosial

✔ Bagaimana mengekalkan engagement 

Anda akan didedahkan dengan 7 cara untuk mengekalkan engagment.

” Dengan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral, saya berjaya mengumpul 50,000 pengikut di Telegram saya dalam waktu yang sangat singkat tanpa perlu keluarkan sebarang kos “

Harith Faisal Mengajar Anda …

✔ Ketahui jumlah kekerapan posting yang perlu dilakukan sehari

Harith Faisal berkongsi strategi posting yang memberikan kesan kepada pembinaan jenama anda

✔ Merancang penulisan topik-topik yang viral

Majoriti posting influencer akan viral. Ketahui topik apa yang mudah viral dan mendapat sambutan.

✔ Menentukan style tulisan dan gaya bahasa

Ketahui kenapa bentuk tulisan dan gaya bahasa  akan menentukan siapa followers kita. Silap langkah, padah jawapannya.

✔ Menentukan nisbah perkongsian dengan iklan

Banyak sangat iklan akan merosakan personal branding anda. Tak buat iklan tidak akan menjana pendapatan untuk anda. ketahui nisbah yang sesuai.

” Saya berjaya menyebarkan ilmu kewangan & hartanah kepada jutaan orang melalui penulisan saya yang selalu viral di Facebook. Ini semua berkat Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral yang saya amalkan dalam setiap penulisan saya “

Dr. Azizul Azli Ahmad Mengajar Anda …

✔ Menentukan masa bila yang sesuai untuk buat posting.

Ini kesilapan yang ramai orang buat. Tak menentukan masa yang sesuai untuk post. Sebab tu pos krik-krik.

✔ Memasarkan diri untuk menarik pembaca

Ketahui bagaimana untuk mencari sisi lain dalam penulisan supaya tidak membosankan dan berbeza dari penulis yang lain

✔ Mengetahui Unsur-unsur viral dalam penulisan

Anda akan didedahkan dengan 5 jenis penulisan yang mudah untuk viral. 

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

“Daripada seorang pekerja biasa di sebuah kilang saya kini mampu membina empayar The Content Success SDN BHD yang mempunyai 8 orang kakitangan berkat daripada Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral”

Khairul Hakimin Muhammad Mengajar Anda …

✔ Ketahui 3 bentuk posting yang menentukan capaian

3 bentuk ini akan menentukan objektif penulisan sama ada untuk membina followers, engagement atau untuk menjana pendapatan.

✔ Mengetahui secara kasar pendapatan dari posting yang dilakukan

Setiap posting yang anda lakukan sangat bernilai. Anda didedahkan cara kira-kira mengira nilai post yang telah anda lakukan.

✔ Menetapkan ROI dalam menulis konten

Khairul Hakimin berkongsi 5 tetapan matlamat , bukan sahaja dalam bentuk wang tetapi hasil penulisan, barulah anda dapat membina personal branding anda dengan lebih berkesan

✔ Asas Dan Kepelbagaian Konten

Masalah paling utama yang dihadapi adalah tiada idea untuk menulis.  Khairul Hakimin telah 14 idea yang boleh anda guna dengan segera

 

” Saya mampu menyebarkan ilmu keibubapan kepada puluhan ribu orang setiap hari hasil daripada Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral yang saya amalkan sendiri “

Dr. Taufiq Razif Mengajar Anda …

✔ Do’s dan Dont’s dalam membina peribadi di Facebook

Ini kesilapan yang ramai orang buat. Melanggar perkara asas dalam membina profil facebook yang mantap. Ikut langkah dicadangkan dan followers akan lebih trust dengan anda.

✔ Belajar Bagaimana Mengenali Pembaca dan Followers

Penting untuk mengetahui siapa pembaca anda supaya setiap posting yang anda lakukan mendapat sambutan dan share yang lebih banyak. Lebih mudah anda menyentuh titik kesakitan pembaca, lebih mudah untuk melakukan jualan atau menyampaikan pendapat.

✔ Ketahui Teknik Penceritaan Viral

Asas membina penulisan yang menarik adalah melakukan dalam bentuk Storytelling. Dr. Taufik Razif akan bawakan anda 1 tingkat lebih tinggi dalam teknik penulisan storytelling yang membolehkan posting anda viral.

✔ Ketahui bagaimana hendak Split Test jenis posting yang mendapat respon dari pembaca

Anda bakal didedahkan dengan berbagai jenis formula dan teknik berkesan oleh 8 influencer. Tetapi tak semua formula guru penulisan dan personal branding sesuai dengan gaya anda. Split test akan bantu anda mencipta gaya anda tersendiri

” Dengan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ini semua buku yang saya tulis samada fiksyen atau bukan fiksyen mampu menjadi buku yang laris keras di MPH dalam beberapa tahun berturut turut! “

Dr. Kamarul Ariffin Nor Sadan Mengajar Anda …

✔ Ketahui settings Facebook Profil yang betul

Ini kesilapan yang ramai orang buat. Melanggar perkara Bagi membolehkan orang ikuti profil anda, anda perlu tetapkan aturan profil Facebook anda dengan betul. Jika tak betul, memang tak akan berjaya dapatkan follower.

✔ Format, struktur, tatabahasa penulisan yang mendapat betul

Cara anda menulis, memformat sebuah posting akan menentukan sama ada audiens akan membaca sampai habis atau berhenti separuh jalan.

✔ Ketahui cara pemilihan Nic untuk penulisan

Pemilihan nic akan lebih memudahkan anda mendapat pengaruh dan followers di media sosial berbanding penulis yang tiada pengkhususan topik.

✔ Menentukan identiti yang mahu ditonjolkan

Audiens akan lebih terpengaruh untuk follow profil anda jika anda mempunyai identiti yang kuat dan jelas.

” Dengan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ni saya mampu menubuhkan Dana Kita yang mampu membantu ribuan asnaf dan keluarga miskin di seluruh Malaysia. Ya, hanya dengan menggunakan strategi storytelling viral yang terdapat dalam Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral sahaja “

Cikgu Mohd Fadli Salleh Mengajar Anda …

✔ Bagaimana membina hubungan dengan audiens/followers

Untuk membina personal branding yang disayangi oleh followers,  Cikgu Mohd Fadli mendedahkan strategi simple yang digunakan untuk membina hubungan

✔ Ketahui bagaimana menghasilkan penulisan yang berpengaruh

Tulisan yang baik mampu mempengaruhi pembaca. Hanya dengan memasukkan element rahsia ini, anda akan menghasilkan posting yang sentiasa ditunggu-tunggu oleh audiens dan followers

✔ Teknik mudah untuk menghalang audiens negatif

Cikgu Mohd Fadli berkongsi cara untuk mengekalkan audien positif dan bagaimana untuk mendapatkan audiens yang loyal dengan anda.

✔ Menentukan waktu yang sesuai untuk membuat posting

Setiap influencer mempunyai jadualnya sendiri. Begitu juga dengan Cikgu Mohd Fadli. Anda juga boleh apliksikan jadual ini mengikut kesesuaian anda.

Apa yang anda baca setakat ini, adalah pemukaan dari maklumat yang terdapat dalam 9 ebook ini. Ada banyak lagi perkara yang tidak disentuh di sini, yang anda akan belajar dalam Formula Rahsia Penjenamaan Diri & Penulisan Viral.

Jap-jap-jap… Ada lagi ni…

BONUS 1

Nota Cetak & Buat

Bersama Ebook Utama dan 8 Ebook Influencer, anda akan dapat satu lagi ebook dalam bentuk Workbook. Ia dihasilkan khas untuk sepak mula perjalanan anda dalam membina Personal Branding dan Penulisan Viral.

Dalam Workbook ini disediakan 

✔ Helaian Penetapan Matlamat
✔ Helaian Ikrar Personal Branding
✔ Helaian Ikrar Penulisan Viral
✔ Helaian Mindset Penulis Viral
✔ Helaian Soal Selidik Pembaca
✔ Checklist 8 Inflencer
✔ Jadual Catatan Perkembangan Kualiti & Viraliti Penulisan
✔ Pelan Tindakan

BONUS 2

6 Video Kes Studi Membina 1000 – 5000 Followers Pertama

Rakaman video kes studi bagaimana influencer mula membina 1000 – 5000 followers mereka yang pertama. 

Jika anda masih lagi merangkak-rangkak dalam membina followers, atau posting tak dapat shares yang banyak, rakaman video kes studi ini akan berikan anda inspirasi

BERAPAKAH HARGA SET LENGKAP FORMULA RAHSIA PERSONAL BRANDING & PENULISAN VIRAL

Sabar dulu. Sabarr.. Saya tahu anda semua dah tak sabar sangat dah nak dapatkan Formula Rahsia ni cuma saya nak bagitahu harga asal ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ini. 

KALAU IKUTKAN PECAHAN DIATAS JUMLAH HARGA ASAL ADALAH:

RM1,297.00

Jumlah keseluruhannya adalah RM1,297.00. Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu kalau anda dapatkannya sekarang sebelum ianya ditutup.

Anda boleh dapatkan Formula Rahsia ini dengan pelaburan sekali seumur hidup dengan harga

RM149

Tekan butang Beli Sekarang untuk buat pembelian segera!

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

Terima kasih yang sudi baca sampai ke point ini. Saya ucapkan semoga Formula Rahsia yang dibongkarkan oleh 8 Influencer ternama Facebook ini akan mengubah hidup, kewangan dan nasib anda buat selama lamanya

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

PERHATIAN

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

AKHIRNYA TERBONGKAR, FORMULA RAHSIA MENDAPATKAN 10X GANDA SHARES & FOLLOWERS UNTUK BINA LEGASI PERNIAGAAN & KERJAYA

Ini yang dinamakan sebagai ZERO COST MARKETING

Opsss! Cop! Cop! Cuba tengok kriteria di bawah ni kejap, 

➡ Dah macam macam cara anda buat tapi income dan sales duk taraaa tu je

➡ Susah betul nak close deal sebab orang belum percayakan kita 100%

➡ Dah macam macam cara anda buat tapi penulisan dan posting fb anda duk sendu dan krik krik gitu je

➡ Selalu tak ada idea nak tulis apa

➡ Pelik macam mana ada orang boleh buat beribu ribu ringgit hanya dengan 1 posting viral & nak tahu sangat strategi dan formula rahsia viral tu

➡ Penat-penat tulis posting yang best, tapi tak ada sorang pun tinggalkan komen

Tak apa, jangan sedih sedih.

Jika ada formula rahsia yang mampu membuatkan :

✔Anda lebih hebat menulis di Facebook
✔ Tulis iklan atau apa apa pun boleh viral
✔ Wallet makin tebal
✔ Sales terlalu laju tanpa keluarkan kos
✔ Semua orang berebut nak follow anda
✔ Anda disegani, dihormati & disayangi semua orang …

… anda mahu?

Kini dibongkarkan Formula Rahsia yang hanya diketahui oleh segelintir orang sahaja.

MEMPEKENALKAN

FORMULA RAHSIA PERSONAL BRANDING & PENULISAN VIRAL

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

Formula Rahsia ini ditulis dan didedahkan sendiri oleh 8 orang Influencer ternama di Facebook dengan jumlah followers mereka semua mencecah 1,500,000 orang! Ya, sejuta lima ratus orang!

Anda akan segera “dapat” keseluruhan metadologi yang 8 orang influencer yang lain guna untuk membina followers kami, dari 75,000 hingga mencecah 230,000 followers.

Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral di Facebook ini bakal BANTU ANDA untuk :

MEMBUAT DUIT dengan mudah di sosial media tanpa perlu terlalu menjual

MEMBINA NAMA, karisma, pengaruh dan Brand anda dengan sangat cepat di media sosial terutamanya di Facebook

MENULIS ARTIKEL, menyusun konten dan mendapatkan idea menulis dengan lebih berkesan

MEMBINA STORYTELLING yang mudah viral untuk menyebarkan kebaikan & MENINGKATKAN SALES

✔ SENANG GILA VIRAL, apa yang anda tulis tu akan di SHARE oleh ratusan hingga ribuan orang

BANYAK LIKE & SHARE, posting dan penulisan anda mendapat sambutan dalam masa yang singkat. Tak Krik Krik dah lepasni, insyaAllah!

TRUST GILA GILA, membuatkan orang tergila-gilakan produk ataupun servis yang anda jual sebab mereka dah TRUST  dengan anda. 

Dapatkan Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral sekarang!

Ketahui 3 Top Secret yang terdapat dalam Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ini yang bakal dibuka rahsianya kepada anda

Top Secret 1 : Anda akan didedahkan STRATEGI & FORMULA menaikkan karisma dan pengaruh anda di media sosial

Top Secret 2 : Anda akan diajarkan RAHSIA struktur penulisan viral yang mana anda boleh guna untuk viralkan mesej, bisnes dan produk anda

Top Secret 3 : Anda akan diajarkan RAHSIA penulisan di Facebook yang mungkin akan mengubah hidup ataupun kewangan anda buat selama lamanya

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

EBOOK INI TIDAK SESUAI UNTUK ANDA

Cuma saya pesan satu benda je. Tolong jangan dapatkan Ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral kalau :

🚫 Anda dah kaya raya & dah buat duit 6 hingga 7 angka sebulan

🚫 Follower anda dah cecah 50,000 orang

🚫 Sengaja nak korek rahsia kami semua untuk viral benda tak elok sebab formula rahsia ni kalau jatuh di tangan yang salah memang agak bahaya sebenarnya

Tapi kalau anda semua tak ada 3 perkara kat atas ni 👆 baik cepat-cepat dapatkan Formula Rahsia ni sebelum terlambat!

Untuk Siapa Ebook Ini?

Usahawan, pemilik produk, stokist dan dropshippers, agen waterfilter, agen insurans, agen kewangan, affiliate, suri rumah, guru, doktor, jurutera, fullstack programmer, pereka grafik, pelukis komik, wartawan, arkitek, …

Hampir sesiapa sahaja yang mahu menggunakan media sosial untuk membina personal branding dan membina followers melalui penulisan yang viral untuk perniagaan dan juga kerjaya. 

8 Influencer Berpengaruh Dedahkan Metadologi Untuk Dapatkan 10X Ganda Shares Dan Followers

Selain ebook utama, anda juga akan dapat 8 ebook tambahan daripada 8 orang influencer. Masing-masing mempunyai strategi, teknik dan metadologi tersendiri yang anda boleh aplikasi dengan hari ini.

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

Nur Aliah Mohd Nor Mengajar Anda …

” Lia berjaya tarik 10,000 orang ke Telegram Channel Lia dalam masa 1 minggu sahaja! Ya, semuanya dengan menggunakan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral je “

✔ Anda akan belajar bagaimana untuk buat penulisan yang pendek, padat dan ringkas

Tak perlu tulis karangan yang panjang-panjang atau meleret-leret kalau tahu macam mana nak buat penulisan yang orang suka. 

✔ Membuat penulisan jenis how to.

Ketahui penulisan jenis how to yang bagaimana mendapat sambutan dan shares yang banyak.

✔ Anda akan ketahui bagaimana membuka mata pembaca dengan menulis perenggan pertama

Apabila pembaca sedang scroll facebook, jari pembaca akan berhenti pada penulisan anda 

✔ Mengetahui Unsur-unsur viral dalam penulisan

Anda akan didedahkan dengan 5 jenis penulisan mantap yang mudah untuk viral. 

Khairul Ezuwan Mengajar Anda …

” Daripada seorang pegawai bank biasa, saya kini menjadi seorang Agency Manager di Principal Asset Management dengan 105 orang consultant di bawah agensi saya dengan mengguna Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral yang saya amalkan dalam penulisan saya di Facebook setiap hari “

✔ 5 tip penting meletakan gambar profil

Perkara asas ini yang banyak orang terlepas pandang. Ia antara penentu personal branding yang kukuh yang orang akan ingat. 

✔ 5 langkah bagaimana menentukan potensi & kekuatan diri anda

Rata-rata influencer yang mendapat ramai followers adalah berdasarkan bagaimana mereka posisikan diri di medan sosial. Silap posisi akan makan diri. 

✔ Bagaimana mengekalkan engagement 

Anda akan didedahkan dengan 7 cara untuk mengekalkan engagment. Facebook sangat suka posting yang mempunyai engagement yang tinggi. Ia membantu post anda mendapat reach yang lebih banyak. 

Harith Faisal Mengajar Anda …

” Dengan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral, saya berjaya mengumpul 50,000 pengikut di Telegram saya dalam waktu yang sangat singkat tanpa perlu keluarkan sebarang kos “

✔ Ketahui jumlah kekerapan posting yang perlu dilakukan sehari

Harith Faisal berkongsi strategi posting yang memberikan kesan kepada pembinaan jenama anda

✔ Merancang penulisan topik-topik yang viral

Majoriti posting influencer akan viral. Ketahui topik apa yang mudah viral dan mendapat sambutan.

✔ Menentukan style tulisan dan gaya bahasa

Ketahui kenapa bentuk tulisan dan gaya bahasa  akan menentukan siapa followers kita. Silap langkah, padah jawapannya.

✔ Menentukan nisbah perkongsian dengan iklan

Banyak sangat iklan akan merosakan personal branding anda. Tak buat iklan tidak akan menjana pendapatan untuk anda. Ketahui nisbah yang sesuai jika anda ingin lama dalam game ini. 

Dr. Azizul Azli Ahmad Mengajar Anda …

” Saya berjaya menyebarkan ilmu kewangan & hartanah kepada jutaan orang melalui penulisan saya yang selalu viral di Facebook. Ini semua berkat Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral yang saya amalkan dalam setiap penulisan saya “

✔ Menentukan masa bila yang sesuai untuk buat posting.

Ini kesilapan yang ramai orang buat. Tak menentukan masa yang sesuai untuk post. Sebab tu pos krik-krik.

✔ Memasarkan diri untuk menarik pembaca

Ketahui bagaimana untuk mencari sisi lain dalam penulisan supaya tidak membosankan dan berbeza dari penulis yang lain

✔ Mengetahui Unsur-unsur viral dalam penulisan

Anda akan didedahkan dengan 5 jenis penulisan yang mudah untuk viral. Lagi viral, lagi ramai pembaca baru convert kepada followers. 

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

Khairul Hakimin Muhammad Mengajar Anda …

“Daripada seorang pekerja biasa di sebuah kilang saya kini mampu membina empayar The Content Success SDN BHD yang mempunyai 8 orang kakitangan berkat daripada Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral”

✔ Ketahui 3 bentuk posting yang menentukan capaian besar

3 bentuk ini akan menentukan objektif penulisan sama ada untuk membina followers, engagement atau untuk menjana pendapatan.

✔ Mengetahui secara kasar pendapatan dari posting yang dilakukan

Setiap posting yang anda lakukan sangat bernilai. Anda didedahkan cara kira-kira mengira nilai post yang telah anda lakukan.

✔ Menetapkan ROI dalam menulis konten

Khairul Hakimin berkongsi 5 tetapan matlamat , bukan sahaja dalam bentuk wang tetapi hasil penulisan, barulah anda dapat membina personal branding anda dengan lebih berkesan

✔ Asas Dan Kepelbagaian Konten

Masalah paling utama yang dihadapi adalah tiada idea untuk menulis.  Khairul Hakimin telah dedahkan 14 idea yang boleh anda guna dengan segera

Dr. Taufiq Razif Mengajar Anda …

” Saya mampu menyebarkan ilmu keibubapan kepada puluhan ribu orang setiap hari hasil daripada Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral yang saya amalkan sendiri “

✔ Do’s dan Dont’s dalam membina peribadi di Facebook

Ini kesilapan yang ramai orang buat. Melanggar perkara asas dalam membina profil facebook yang mantap akan menjauhkan pembaca. Ikut langkah dicadangkan dan followers akan lebih trust dengan anda. 

✔ Belajar Bagaimana Mengenali Pembaca dan Followers

Penting untuk mengetahui siapa pembaca anda supaya setiap posting yang anda lakukan mendapat sambutan dan share yang lebih banyak. Lebih mudah anda menyentuh titik kesakitan pembaca, lebih mudah untuk melakukan jualan atau menyampaikan pendapat. 

✔ Ketahui Teknik Penceritaan Viral

Asas membina penulisan yang menarik adalah menulis dalam bentuk Storytelling. Dr. Taufik Razif akan bawakan anda 1 tingkat lebih tinggi dalam teknik penulisan storytelling yang membolehkan posting anda lebih viral dengan capaian yang lebih besar.

✔ Ketahui bagaimana hendak Split Test jenis posting yang mendapat respon dari pembaca

Anda bakal didedahkan dengan berbagai jenis formula dan teknik berkesan oleh 8 influencer. Namun, tak semua formula guru penulisan dan personal branding sesuai dengan gaya anda. Split test akan bantu anda mencipta gaya anda tersendiri

Dr. Kamarul Ariffin Nor Sadan Mengajar Anda …

” Dengan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ini semua buku yang saya tulis samada fiksyen atau bukan fiksyen mampu menjadi buku yang laris keras di MPH dalam beberapa tahun berturut turut! “

✔ Ketahui settings Facebook Profil yang betul

Ini kesilapan yang ramai orang buat. Bagi membolehkan orang ikuti profil anda, anda perlu tetapkan aturan profil Facebook anda dengan betul. Jika tak betul, memang tak akan berjaya dapatkan follower.

✔ Format, struktur, tatabahasa penulisan yang mendapat betul

Cara anda menulis, memformat sebuah posting akan menentukan sama ada audiens akan membaca sampai habis atau berhenti separuh jalan. Ia juga menentukan posting anda akan dishare atau tidak. 

✔ Ketahui cara pemilihan Nic untuk penulisan

Pemilihan nic akan lebih memudahkan anda mendapat pengaruh dan followers di media sosial berbanding penulis yang tiada pengkhususan topik.

✔ Menentukan identiti yang mahu ditonjolkan

Audiens akan lebih terpengaruh untuk follow profil anda jika anda mempunyai identiti yang kuat dan jelas. 

Cikgu Mohd Fadli Salleh Mengajar Anda …

” Dengan Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ni saya mampu menubuhkan Dana Kita yang mampu membantu ribuan asnaf dan keluarga miskin di seluruh Malaysia. Ya, hanya dengan menggunakan strategi storytelling viral yang terdapat dalam Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral sahaja “

✔ Bagaimana membina hubungan dengan audiens/followers

Untuk membina personal branding yang disayangi oleh followers,  Cikgu Mohd Fadli mendedahkan strategi simple yang digunakan untuk membina hubungan dengan pembaca

✔ Ketahui bagaimana menghasilkan penulisan yang berpengaruh

Tulisan yang baik mampu mempengaruhi pembaca. Hanya dengan memasukkan element rahsia ini, anda akan menghasilkan posting yang sentiasa ditunggu-tunggu oleh audiens dan followers

✔ Teknik mudah untuk menghalang audiens negatif

Cikgu Mohd Fadli berkongsi cara untuk mengekalkan audien positif dan bagaimana untuk mendapatkan audiens yang loyal dengan anda.

✔ Menentukan waktu yang sesuai untuk membuat posting

Setiap influencer mempunyai jadualnya sendiri. Begitu juga dengan dengan anda nanti. Anda juga boleh apliksikan jadual ini mengikut kesesuaian anda. 

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

Apa yang anda baca setakat ini, adalah pemukaan bongkah ais. Ada banyak lagi perkara yang tidak disentuh di sini, yang anda akan belajar dalam Formula Rahsia Penjenamaan Diri & Penulisan Viral.

Jap-jap-jap… Ada lagi ni…

BONUS 1

Nota Cetak & Buat

Bersama Ebook Utama dan 8 Ebook Influencer, anda akan dapat satu lagi ebook dalam bentuk Workbook. Ia dihasilkan khas untuk sepak mula perjalanan anda dalam membina Personal Branding dan Penulisan Viral.  

Dalam Workbook ini disediakan 

✔ Helaian Penetapan Matlamat
✔ Helaian Ikrar Personal Branding
✔ Helaian Ikrar Penulisan Viral
✔ Helaian Mindset Penulis Viral
✔ Helaian Soal Selidik Pembaca
✔ Checklist 8 Inflencer
✔ Jadual Catatan Perkembangan Kualiti & Viraliti Penulisan
✔ Pelan Tindakan

BONUS 2

6 Video Kes Studi Membina 1000 – 5000 Followers Pertama

Rakaman video kes studi bagaimana influencer mula membina 1000 – 5000 followers mereka yang pertama. 

Jika anda masih lagi merangkak-rangkak dalam membina followers, atau posting tak dapat shares yang banyak, rakaman video kes studi ini akan berikan anda inspirasi

BERAPAKAH HARGA SET LENGKAP FORMULA RAHSIA PERSONAL BRANDING & PENULISAN VIRAL

Sabar dulu. Sabarr.. Saya tahu anda semua dah tak sabar sangat dah nak dapatkan Formula Rahsia ni cuma saya nak bagitahu harga asal ebook Formula Rahsia Personal Branding & Penulisan Viral ini. 

KALAU IKUTKAN PECAHAN DIATAS JUMLAH HARGA ASAL ADALAH:

RM1,297.00

Jumlah keseluruhannya adalah RM1,297.00. Tapi anda tak perlu bayar sebanyak itu kalau anda dapatkannya sekarang sebelum ianya ditutup.

Anda boleh dapatkan Formula Rahsia ini dengan pelaburan sekali seumur hidup dengan harga

RM149

Tekan butang “Saya Nak Order” untuk buat pembelian segera!

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download

 Terima kasih yang sudi baca sampai ke point ini. Saya ucapkan semoga Formula Rahsia yang dibongkarkan oleh 8 Influencer ternama Facebook ini akan mengubah hidup, kewangan dan nasib anda buat selama lamanya.

Jumpa anda di ruang download nanti…

Ini adalah produk digital dalam format PDF dan boleh di akses menggunakan link download